Våra hus

Sälen

Sälen är ett spännande fritidshus som passar runt om i hela Sverige. Man möts exteriört av en trevlig entré under tak. Interiört möts man av en mysig rymd i storstugan, kök och matplats som har ryggåstak och fint fönsterparti på gaveln. Huset har tre rejäla sovrum och två wc/d där man kan husera den stora familjen utan att trängas.

Tillval

Vårt tillvalsprogram är egentligen alldeles för stort för att presenteras här. Faktum är att det är så enormt att det i själva verket inte går att presentera någonstans. För hur sätter man ord och bild till tankar och idéer, eller fantasi om du så vill.

Vi har dock valt ut ett antal populära tillvalsprodukter i denna katalog. Först visar vi vilka standardprodukter som ingår i husleveransen, därefter kommer ett antal tillvalsprodukter. Men kom ihåg att utbudet är oändligt så kontakta oss gärna med dina visioner så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem.

Priserna som anges i katalogen anger antingen ett bytespris, som innebär en prisskillnad om man byter från standardprodukt i husleveransen, eller ett pris, som är ett tillvalspris på vald produkt.

Bildgalleri

Nedan hittar du ett urval av hur av bilder av hur vår kunder har byggt sitt unika hus utifrån den här husmodellen. Mer inspirations finns på sociala medier, Facebook och Instagram, sök på #fiskarhedenvillan eller @fiskarhedenvillan och låt dig inspireras.