Våra hus

Ljusnan

Ljusnan är ett spännande hus med en underbar samvarodel där vardagsrum, kök och matplats inryms under ett luftigt ryggåstak. Fritidshuset har en separat sovrumsavdelning med närhet till wc/d. Ett hus som passar in i alla miljöer beroende på fasadmaterial, färg och val av fönsterspröjs.

Tillval

Vårt tillvalsprogram är egentligen alldeles för stort för att presenteras här. Faktum är att det är så enormt att det i själva verket inte går att presentera någonstans. För hur sätter man ord och bild till tankar och idéer, eller fantasi om du så vill.

Vi har dock valt ut ett antal populära tillvalsprodukter i denna katalog. Först visar vi vilka standardprodukter som ingår i husleveransen, därefter kommer ett antal tillvalsprodukter. Men kom ihåg att utbudet är oändligt så kontakta oss gärna med dina visioner så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem.

Priserna som anges i katalogen anger antingen ett bytespris, som innebär en prisskillnad om man byter från standardprodukt i husleveransen, eller ett pris, som är ett tillvalspris på vald produkt.