Våra hus

Topasen

Det här huset sticker ut i mängden både exteriört, med de spännande taken på olika nivåer, och interiört med den härliga rymden. Den skyddade entrén under tak är praktisk. Upplyst om kvällen känns den också varm och välkomnande. Kikar man in genom sidoljuset till entrédörren anar man de 4 häftiga kub-formade fönstren i den bortre gaveln. Dessa fönster blir också väldigt karakteristiska för huset.

Innanför dörren finns volymen - det höga snedtaket som sträcker sig genom hela sällskapsdelen och genom hela den högra huskroppen. Sällskapsdelen är öppen och öppnar, med de generösa fönsterpartierna, upp mot uteplatsen och trädgården utanför. Kanske en kamin placerad mot väggen mellan kök och vardagsrum?

Två bra barnrum kring ett uppskattat mediarum/allrum, här finns plats för allt från tv-spel och dator till symaskin och bäddsoffan till gästerna. Föräldradelen är generös med egen utgång till uteplatsen, privat badrum och ett dressingroom

 

Bildgalleri

Nedan hittar du ett urval av hur av bilder av hur vår kunder har byggt sitt unika hus utifrån den här husmodellen. Mer inspirations finns på sociala medier, Facebook och Instagram, sök på #fiskarhedenvillan eller @fiskarhedenvillan och låt dig inspireras.