Våra hus

Pärlan

Exteriört andas detta hus blygsam elegans och interiört visar det sin starka karaktär. Det är nästan så att huset känns större inifrån än utifrån. Entrén är indragen för att skapa en spännande vinkel i entréfasaden och en skyddad plats under tak när man ska låsa upp ytterdörren.

Redan innanför dörren möts man av den härliga rymden som ryggåstaket ger i hela sällskapsdelen. En öppning i väggen från entrén in mot matplatsen är en detalj som skapar lite extra nyfikenhet hos en besökare.

Unionen vardagsrum-kök är öppen men ändå uppdelad och det stora mäktiga fönsterpartiet visar sig i sin helhet först när man väl är inne i vardagsrummet. Köket har en tilltagen köksö och spännande fönstersättning med de liggande fönstren mellan bänkskåp och överskåp i hörnet. Utanför köket finns en värdefull uteplats under tak för typiskt svenska sommardagar.

Föräldrasovrummet känns lyxigt med privat wc/d och tilltaget dressingroom och det finns gott om plats om man ändå vill ha ytterligare förvaring längs väggen mot entrén. 

 

Bildgalleri

Nedan hittar du ett urval av hur av bilder av hur vår kunder har byggt sitt unika hus utifrån den här husmodellen. Mer inspirations finns på sociala medier, Facebook och Instagram, sök på #fiskarhedenvillan eller @fiskarhedenvillan och låt dig inspireras.