Våra hus

Citrinen

Välkommen in! Sidoljuset vid entrédörren ger ett fint ljusinsläpp och den mer än 15 m långa genomsynen, till det extra stora fönstret i vardagsrumsgaveln, är riktigt pampig. Som standard har detta hus 2,6 m i invändig takhöjd, så det blir en lyxig luftighet även där det är plant tak. Det rejäla köket, som går ut i ett spännande burspråk, har gott om arbetsytor och en bra bardisk. Matplatsen har generöst med utrymme för familj och vänner, de gånger man är många.

Det finns en öppenhet i sällskapsdelen mellan vardagsrum, matplats och kök, men vardagsrummet ligger ändå lite avskilt och öppnar upp sig med en härlig rymd i ryggåstaket, när man kliver in. Helglasfönster och utgång i fönsterpartiet från vardagsrummet ut till uteplatsen, knyter ihop ute och inne. De förhöjda fönstren i gaveln förstärker känslan av rymd. Varför inte placera en mysig kamin där mitt emellan?  

Allrumsdelen är praktiskt avskiljbar med de dubbla skjutdörrarna, så att man kan stänga till när man så önskar. Tvättstugan är rymlig och kan också fungera väl som familjeingång om man så vill. Som ett 1-planshus är denna modell 155,4 kvm rymlig, men om man ändå skulle behöva mer utrymme så finns möjligheten att inreda övervåningen och få ytterligare nästan 90 kvm. Om man inte behöver så stort, kan man inreda en del som bostad och resten som vindsförråd. Förvaring kan man ju aldrig få för mycket av brukar det heta.

 

Bildgalleri

Nedan hittar du ett urval av hur av bilder av hur vår kunder har byggt sitt unika hus utifrån den här husmodellen. Mer inspirations finns på sociala medier, Facebook och Instagram, sök på #fiskarhedenvillan eller @fiskarhedenvillan och låt dig inspireras.