Våra hus

Ametisten

Här är ett kaxigt kubistiskt hus för den modige. Det är inte så stort till ytan men desto större i sin personlighet. Kanske ska huset ha en sobert svart exteriör och en jungfruvit interiör för att verkligen visa sin sanna karaktär?

Volymen och rymden som snedtaket ger finns i hela huset och i alla rum. Redan från entrén har man genomsynen genom de stora glaspartierna som möter uteplatsen och trädgården på baksidan. Ett sidoljus till ytterdörren ger extra ljus till entrén.

Sällskapsdelen är öppen och luftig och de extra höga glaspartierna knyter ihop utomhus och inomhus, där golvet i vardagsrummet flödar ut i trädäcket utanför. Dubbla par-altandörrar understryker denna koppling.

Föräldradelen är lyxig med stort privat badrum, dubbelsidig klädkammare och egen utgång med helglasad altandörr. Ett högt sittande, liggande fönster ovanför gaveln på sängen är en spännande detalj. 

 

Bildgalleri

Nedan hittar du ett urval av hur av bilder av hur vår kunder har byggt sitt unika hus utifrån den här husmodellen. Mer inspirations finns på sociala medier, Facebook och Instagram, sök på #fiskarhedenvillan eller @fiskarhedenvillan och låt dig inspireras.