Briljanten

Luftig och ljus interiör tack vare stora glasytor och väl utnyttjat totalutrymme. Fasadens rena ytor samspelar med den uppåtsträvande taklinjen. Stort vardagsrum och kök (båda med lutande innertak) skapar naturliga samlingsplatser.

Arkitektens förslag  

  • Skapa en perfekt placering av huset genom att spegelvända de båda huskropparna efter utsikt/väderstreck.  
  • Byt plats på vardagsrum och allrums-/arbetsrumsdel.  
  • Skapa ett extra sovrum av allrum.

Tillval

Vårt tillvalsprogram är egentligen alldeles för stort för att presenteras här. Faktum är att det är så enormt att det i själva verket inte går att presentera någonstans. För hur sätter man ord och bild till tankar och idéer, eller fantasi om du så vill.

Vi har dock valt ut ett antal populära tillvalsprodukter i denna katalog. Först visar vi vilka standardprodukter som ingår i husleveransen, därefter kommer ett antal tillvalsprodukter. Men kom ihåg att utbudet är oändligt så kontakta oss gärna med dina visioner så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem. Priserna som anges i katalogen anger antingen ett bytespris, som innebär en prisskillnad om man byter från standardprodukt i husleveransen, eller ett pris, som är ett tillvalspris på vald produkt.

 

Mittnyahus.tv är sidan för dig som kan fixa själv - med lite hjälp..

Mittnyahus.tv är webb-TV kanalen för dig som är intresserad av hus, hem och trädgård eller gillar att titta på bygg- och renoveringsprogram. Här kan du se ett klipp från en villavisning från huset Briljanten.

mittnyahus.png