Våra hus

Måsen

Det här huset tål att tittas på. Med sin vackra exteriör och sina noga avvägda proportioner talar det för sig själv. Väl innanför ytterdörren känns huset välkomnande med öppningen in till köket och genomsynen genom vardagsrummet ut till trädgården utanför. Entrén har bra förvaring hela vägen ut till groventrédörren, vilket kan vara praktiskt även om det blir groventrén som blir familjens naturliga ingång. Köket känns stort med den rejäla bardisken och matplatsen är utdukningsbar när man har många gäster. Från matplatsen och från vardagsrummet har huset fått helglasfönster ut mot den skyddade uteplatsen i vinkeln på baksidan.

Vardagsrummet får en härlig rymd med sitt ryggåstak och känslan av volym förstärks ytterligare av det högt sittande runda fönstret uppe i gavelspetsen. En kamin kan med fördel placeras på motsatt sida gaveln i vardagsrummet, med ryggen mot trappan. Då får man ännu bättre nytta av värmen från kaminen, även på övervåningen.

Trappan är praktiskt placerad mitt i huset och där kan den bli en vacker möbel, synlig från hela sällskapsdelen och entrén. På övervåningen ligger allrummet som har full takhöjd ut i kupan samt två bra barnrum och ett föräldrasovrum, med ett öppet dressingroom. På övervåningen hittar vi också ett rymligt badrum, som får ett fint ljusinsläpp genom sitt takfönster. I badrummet finns plats för både badkar och dusch om man så vill

 

Bildgalleri

Nedan hittar du ett urval av hur av bilder av hur vår kunder har byggt sitt unika hus utifrån den här husmodellen. Mer inspirations finns på sociala medier, Facebook och Instagram, sök på #fiskarhedenvillan eller @fiskarhedenvillan och låt dig inspireras.