Varmt välkommen till Tockabjär!

Lördagen den 18 juni mellan kl 12.00 - 14.00 visar Svensk Fastighetsförmedling i Kristianstad tomtområdet Tockabjär i Brösarp.

Agenter och representanter från Fiskarhedenvillan och Svensk Fastighetsförmedling är på plats tillsammans med markägarna för att visa lediga tomter och titta på husförslag.

Varmt välkomna till ett par timmar med oss, mitt i den underbara bokskogen!

Vägbeskrivning

  • Kör väg 9 och19 mot Simrishamn och Ystad.
  • Strax vid avfarten mot Simrishamn finns skyltat mot ”Tockabjär”.
  • Fortsätter man väg 19 mot Ystad är det också skyltat mot ”Tockabjär”

Läs mer om Tockabjär

Läs mer om tomterna på Svensk Fastighestförmedlings webbplats

Läs mer om Friis Moltkes koncepthus

HUSMODELL KONCEPTII – 124 kvm boyta

Vi introducerar en ny husmodell från arkitekt Martin Wienberg, som kommer att säljas på området.

Planlösning

I mitten, ett ljust öppet allmänt område som omgärdas av två funktionella avdelningar med rum. Den otraditionella konstruktionen bildar små rum i rummen, med finurliga detaljer. Det finns t.ex möjlighet att göra en inbyggd soffa i vardagsrummet, och en trappa som leder upp från en avsats vid sidan av soffan.

Naturen bjuds välkommen in från bägge sidor av huset genom de stora fönstren i vardagsrummet. Gränserna mellan ute och inne suddas ut, ljuset i rummen skiftar i takt med årstiderna.

Tomterna säljs och förmedlas genom mäklaren Svensk Fastighetsförmedling. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om husen så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Peter Wrem och Caroline Carlsen. 

Läs merMinimera