Välkommen till Attefallsdagen i Arlanda stad

Träffa inredare Tesa Spets lördagen den 16/4 kl 11-16 i Fiskarhedenvillans hus Koltrasten på Nybygget 101 i Arlandastad.

Lust till ny färg och form på väggar och inredning? Kanske är en ny familjemedlem på väg och nya rumslösningar behöver skapas? Vi bjuder på konkreta inredningstips till ditt nuvarande eller kommande hem. Inboxa oss bilder på ditt hem eller ta med dig bildmaterial på lördag. Vi bjuder på fika! 

Tesa Spetz är inredare med 35 års erfarenhet från arbetsplatser som IKEA och Svenskt Tenn. I dag driver Tesa ett eget företag där hon gör inredningsreportage till våra svenska magasin. Tesa arbetar även med att inreda privathem och företag.

Hennes passion är smarta lösningar och hon tycker mycket om utmaningen med att maximera små utrymmen. En annan passion är mönstervärlden kring tyg och tapeter.

Stilmässigt dras Tesa till det klassiska, moderna hållet och tycker om att ta med ting som följt med genom åren för att sedan se att (och hur) de fungerar i andra sammanhang. Ledorden är annars: Hemtrevligt är – väldigt trevligt!

Välkommen!

Läs mer om Attefallsdagen 

Läs merMinimera