Nyheter

 • Bygg ditt bo i Tällberg

  den 10 maj 2017

  Varmt välkommen på en Bygg ditt bo kväll i Tällberg

  anonns

 • Bygg ditt bo i Steninge

  den 22 november 2016

  Varmt välkommen till Bygg ditt bo i Steninge Slott

  bygg ditt bo

 • Välkommen på husvisning!

  den 8 september 2016

  Lördagen den 17 september har vi husvisning på Nybygget, Arlandastad.

  Varmt välkommen att besöka oss på Nybygget i Arlanda stad och se vår fina husmodell Koltrasten och prata hus med vår personal. 

  Ta chansen att träffa vår arkitekt på plats som kan hjälpa era att skissa på alternativa planlösningar, helt efter era unika behov.

  Välkomna! 

  Vägbeskrivning hittar du på www.nybygget.se

 • Visning av tomtområdet Tockabjär i Brösarp

  den 14 juni 2016

  Lördagen den 18 juni mellan kl 12.00 - 14.00 visar Svensk Fastighetsförmedling i Kristianstad tomtområdet Tockabjär i Brösarp.

  Agenter och representanter från Fiskarhedenvillan och Svensk Fastighetsförmedling är på plats tillsammans med markägarna för att visa lediga tomter och titta på husförslag.

  Varmt välkomna till ett par timmar med oss, mitt i den underbara bokskogen!

  Vägbeskrivning

  • Kör väg 9 och19 mot Simrishamn och Ystad.
  • Strax vid avfarten mot Simrishamn finns skyltat mot ”Tockabjär”.
  • Fortsätter man väg 19 mot Ystad är det också skyltat mot ”Tockabjär”

  Läs mer om Tockabjär

  Läs mer om tomterna på Svensk Fastighestförmedlings webbplats

  Läs mer om Friis Moltkes koncepthus

  HUSMODELL KONCEPTII – 124 kvm boyta

  Vi introducerar en ny husmodell från arkitekt Martin Wienberg, som kommer att säljas på området.

  Planlösning

  I mitten, ett ljust öppet allmänt område som omgärdas av två funktionella avdelningar med rum. Den otraditionella konstruktionen bildar små rum i rummen, med finurliga detaljer. Det finns t.ex möjlighet att göra en inbyggd soffa i vardagsrummet, och en trappa som leder upp från en avsats vid sidan av soffan.

  Naturen bjuds välkommen in från bägge sidor av huset genom de stora fönstren i vardagsrummet. Gränserna mellan ute och inne suddas ut, ljuset i rummen skiftar i takt med årstiderna.

  Tomterna säljs och förmedlas genom mäklaren Svensk Fastighetsförmedling. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om husen så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Peter Wrem och Caroline Carlsen. 

 • Tomtvisning i Steninge Slottsby

  den 12 maj 2016

  Lördagen den 21 maj är det tomtvisning i Steninge Slottsby

  Lördagen den 21 maj 2016 är det säljstart för de två tomterna 1A och 1B i Tun 1, Steninge Slottsby. Möjlighet kommer finnas för kontakt med fastighetsmäklare från Fastighetsbyrån för information om tomterna samt kontakt med representanter från Fiskarhedenvillan för information om husen och deras
  byggprocess. Det kommer även finnas kontaktuppgifter till bankpersonal som kan hjälpa till med byggnadskreditiv.

  Läs mer om tomtvisningen 

  Läs mer om tomterna

 • Välkommen till Attefallsdagen i Arlanda stad

  den 6 april 2016

  Träffa inredare Tesa Spets lördagen den 16/4 kl 11-16 i Fiskarhedenvillans hus Koltrasten på Nybygget 101 i Arlandastad.

  Lust till ny färg och form på väggar och inredning? Kanske är en ny familjemedlem på väg och nya rumslösningar behöver skapas? Vi bjuder på konkreta inredningstips till ditt nuvarande eller kommande hem. Inboxa oss bilder på ditt hem eller ta med dig bildmaterial på lördag. Vi bjuder på fika! 

  Tesa Spetz är inredare med 35 års erfarenhet från arbetsplatser som IKEA och Svenskt Tenn. I dag driver Tesa ett eget företag där hon gör inredningsreportage till våra svenska magasin. Tesa arbetar även med att inreda privathem och företag.

  Hennes passion är smarta lösningar och hon tycker mycket om utmaningen med att maximera små utrymmen. En annan passion är mönstervärlden kring tyg och tapeter.

  Stilmässigt dras Tesa till det klassiska, moderna hållet och tycker om att ta med ting som följt med genom åren för att sedan se att (och hur) de fungerar i andra sammanhang. Ledorden är annars: Hemtrevligt är – väldigt trevligt!

  Välkommen!

  Läs mer om Attefallsdagen