Vinnarna i Instagramtävlingen!

På förstaplats kom @lenajrs, andraplatsen gick till @sonjo123 och tredjeplatsen gick till @elsaro. Grattis säger vi!  

 

1:a @lenajrs  

2:a @sonjo123  

TredjeplatsInstagramtävling

3:a @elsaro  

Vi vill vi se din juligaste, vintrigaste och mest kreativa Fiskarhedenvillan-bild! Genom att hashtagga en Instagrambild med #fiskarhedenvillan är du med och tävlar om tre presentkort hos Ikea till ett värde av totalt 5000 kr! Tävlingen pågår till och med den 7 januari 2014.

Obs! Ditt Instagramkonto måste vara öppet för att bilden ska synas under #fiskarhedenvillan.      

Tävlingsvillkor

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #fiskarhedenvillan godkänner du ditt deltagande i tävlingen. Ditt Instagramkonto måste vara öppet för att bilden ska synas under #fiskarhedenvillan och kunna vara med i tävlingen. Om du har dold profil kan vi inte se din bild. Tävlingen pågår till och med den 7 januari 2014.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Du godkänner också att Fiskarhedenvillan får använda tävlingsbidragen i marknadsföringssammanhang. Fiskarhedenvillan förbehåller sig rätten att inte publicera bilder med olämpligt innehåll.  

En jury, bestående av representanter från Fiskarhedenvillan, utser tre vinnare bland de bilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #fiskarhedenvillan. Vinsterna är presentkort hos Ikea: 3000 kr, 1500 kr respektive 500 kr.  

Vinnarna meddelas via en kommentar från @fiskarhedenvillan direkt på bilden på Instagram och presenteras på facebook.com/Fiskarhedenvillan samt på fiskarhedenvillan.se under vecka 2 2014.   Vinsterna skickas per post till vinnarna. För att kunna ta del av ditt pris måste du vid vinst kontakta Fiskarhedenvillan på tavling@fiskarhedenvillan.se och uppge namn och adress dit vi kan skicka din vinst. Om vinnaren inte har kontaktat Fiskarhedenvillan inom en vecka förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.  

Lycka till!