Hur vill du bygga hus?

Fiskarhedenvillan bygger platsbyggda hus. Materialet till stommar, väggar, tak och så gott som hela huset måttbeställs och färdigkapas efter den ritning som du och din agent har slutfört. Med platsbyggda hus kan du flytta fönster, förlänga eller förkorta huset och bygga en SPA avdelning i rummet som inte finns i orginalritningen. Fiskarhedenvillan hjälper dig i hela byggprocessen från att hitta en tomt, till att skapa en första skiss till inflyttning. Det är bara din fantasi som sätter gränser.

De platsbyggda husen är anpassningsbara efter din tomt. En oändlig bergstopp eller en liten tomt i storstadens puls är ingen utmaning för en Fiskarhedenvilla.

Dina byggmöjligheter

När du väljer att bygga med Fiskarhedenvillan kan du välja mellan våra tre byggerbjudanden:  


Genom att Fiskarhedenvillan platsbygger hus får du ett prisvärt hus som är äkta och hantverksmässigt uppfört. För att få en uppfattning om hur ett hus byggs rekommenderar vi att du tittar i Fiskarhedenvillans "gör-det-själv"-bok Tips & Råd (pdf).

Trä, sten eller Nära Noll Energihus (NNE). Valet är ditt.

De flesta av våra hus kan byggas i trä, sten eller som NNE-hus.

Trähus

Trä är ett naturligt, levande och vackert material. Det är den främsta anledningen till varför så många väljer att bygga i trä. Här i Norden har vi en lång tradition av att bygga trähus vilket gör att vi har god tillgång till träkomponenter av högsta kvalité. Trä är ett väldigt flexibelt byggmaterial. Ser du en framtid där du vill bygga ut, bygga om eller ändrar någon installation, då är trä byggmaterialet till ditt hus.

 

Nära Noll Energihus (NNE)

Alla våra hus är energieffektiva men du kan även välja att bygga ett nära noll energi hus. För att kunna bygga det mest energieffektiva huset så erbjuder vi extra energisnåla tillval som energieffektiva fönster och dörrar samt bergvärmepump för uppvärmning och FTX ventilation. Vi kan även erbjuda dig att utrusta huset med solpaneler för att självproducera husets energiförbrukning.

 

 

Stenhus

Ett hus byggt i sten är underhållsfritt och ger en modern estetik. Ett hus i sten ger också ett härligt inomhusklimat. De flesta husmodeller hos Fiskarhedenvillan går att bygga i sten och platsbyggd precis som alla våra hus. Skillnaden är att stommen är i lättbetong istället för trä.